vineri, februarie 20, 2009

Pff m-am razgandit am sters ultimul post :P prea multe detalii despre cine sunt .... deja doua persoane stiu ca e Blogu meu .. si like nu ma prind cum .. Sunt atat de obvious .. chiar numai eu gandesc asa ?? pff I guess I'll delete it soon .... no point lost all purpose ..

luni, februarie 16, 2009

Weird ppl

Am o problema .. pur si simplu nu ii inteleg pe unii oameni..Nu sunt genu de persoana careia ii place sa judece lumea ,incerc sa ii inteleg sa gasesc motive pentru faptele lor dar unii ma depasesc pur si simplu .Gen chestia asta :
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2233878.ece
Toate ca toate sa intamplat ...se mai intampla ..whatever orice pana la ce zice asta .Nu inteleg cum a putut sa dea replica asta ?! ffs
“I didn’t think about how we would afford it. I don’t really get pocket money. My dad sometimes gives me £10.”
Deci frate ,is it just me sau oamenii astia chiar trebuie erased somehow?

vineri, februarie 13, 2009

Valentine's Day

O zi in care inimi daruim,
De plus, nu de ale noastre.
Un te iubesc noi oferim ,
Cuvinte dulci dar mincinoase.

Prea multe inimi false,
Si vorbe care mint incet.
Lasam doar visul sa ne lase
Cu inimile rupte in piept...


Parerea mea ...
In versuri ma exprim mai bine somehow:P

marți, februarie 10, 2009

Sex

O sa incep tare asa cu subiectul No1 .. poate pare prea direct dar nu stiu cum se face ca oricum orice discutie ajunge la sex si m-am gandit sa incep asa de data asta ca sa si scapam repede de subiect pentru ca altfel sooner or later tot la asta se ajungea so ..let's get started .

Sexul e ,cel putin pentru mine cea mai tare chestie ..like ever ..Da sunt fata si imi place sa fac sex ,si nu imi e rusine sa recunosc asta . Nu pot sa inteleg de ce daca esti fata nu ai voie sa iti placa sa faci sex sau sa zici ca iti place si cel mai rau nu poti sa faci sex cand vrei tu cu cine vrei tu si cat vrei tu pentru ca vezi doamne ce tragedie devii o "curva" .Pur si simplu nu e corect .
Am ajuns la concluzia ca barbatii au inteles gresit celebra replica "sunt obosita" pe care se pare ca majoritatea sotiilor o dau acasa .Uite cum sta treaba .. stiu ca doare dar o sa o zic direct ..Femelie vor sa faca sex ..dar vor si sa aiba orgasm ..u know ...Dar cu siguranta nu vor sa faca sex like 5 minute dupa care sa auda un Ah si ZZzzzZZz...Nu vreau sa ma intelegeti gresit ... o partida de sex poate fi faina chiar si fara orgasm after all ... dar trebuie sa implice alte chestii atunci .. aici nu pot sa dau detalii pentru ca e diferit de la persoana la persoana but still daca va pasa macar un pic reusiti sa faceti totul cum trebuie ... nu mai fiti inchisi si superficiali fiti creativi si simtiti-va liberi in pat sau in"diverse alte locuri" stiu ca e greu .. sunt perfect de acord nici eu nu am reusit inca sa fiu exact asa cum vreau eu sa fiu in pat .. desi sunt convinsa ca asta e primul lucru pe care trebuie sa il faci pentru ca apoi sa ai aceiasi pretentie si de la partenerul/partenera ta ...dar macar incercati .. si la un moment dat o sa iasa bine ....:D

Acum de exemplu .. e unul dintre lucrurile care mi le doresc cel mai mult .. un fel de goal ... Vreau sa fiu "buna la pat" .. imi e foarte greu sa ma autoevaluez aici ... Inca nu cred ca am experienta necesara dar o sa fac tot posibilul sa reusesc sa fiu cu adevarat buna la pat .. cred ca asta ma excita cel mai tare .. cu cat ma descurc mai bine cu atat e mai fun :D You should try to be better :P eu cred ca asta ajuta cel mai mult :P

La mai mult sex cu happy ending hugz:D
Si de acum promit sa nu mai vorbesc despre sex pe blog-ul acesta:P

Weyy

Primul post ,probabil cel mai dificil pentru ca e foarte greu sa te hotarasti cu ce sa incepi atunci cand e prima oara cand faci un blog si nu prea sti cu ce se mananca dar il faci pentru ca tot omul trebuie sa aiba un blog ca na pe langa faptul ca e cul si toti prietenii tai au unul deja iti si surade ideea doar ca pana acum nu ai simtit inca ,ca ar fi util sau pur si simplu nu ai avut timpul necesar sa faci unul.Eu cam astea cred ca sunt motivele tuturor .. nu stiu insa nu sunt o mare fana a generalizarilor deci o sa o las asa.
Urmatorul pas ar fi sa facem cunostinta sa zic ceva despre mine dar mi se pare inutil avand in vedere ca daca aveti nervi sa cititi tot ce am sa scriu eu pe blog o sa va da-ti seama singuri cam ce e in capul meu .Ca sa va fac o idee totusi o sa fie mult bla bla aici multe chesti "filozofice" daca le pot spune asa .Nu e genul de blog care sa il pun la status sa il citeasca toti prieteni mei ,nu ,nu vreau asta ...vreau sa il citeasca doar cine simte nevoia .. cine are curiozitatea ...oameni sa fie .
Cam atat cu primul post o sa adaug cateva chesti pe care le aveam deja in computer si care merita sa fie aici dar nu au avut inca ocazia .

>>Multumesc anticipat tuturor celor care citesc si comenteaza ce prostii scriu eu aici :P